Jag förstår hur Simon tänker, men tänker inte likadant

Det var ingen blixt från klar himmel igår när Simon berättade att han tänkte lämna politiken. En av Simons många starka sidor är att han är tydlig och ärlig. Jag hade ändå hoppats att han skulle vara kvar i politiken. Han har åstadkommit mycket och jag vet att han skulle kunnat ha åstadkommit ännu mer.
Jag delar Simons grundinställning till SD, det tror jag de flesta gör. Jag har sagt det många gånger tidigare och jag kan gärna säga det igen, jag kommer inte samarbeta med dem!
Men ingen har bett honom samarbeta med dem. Här på Gotland är det inte och kommer aldrig bli aktuellt. Om moderater på andra ställen väljer att börja samarbeta med SD så väljer jag att stanna i partiet och kämpa mot det!
Politik handlar om så många saker. Den viktigaste saken är värdegrunden och den delar jag med Simon. Jag tycker dock att den är så viktig så att jag stannar kvar och kämpar för den!

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.