Inte en gång till!

Alla gör misstag. Det handlar mest om vem som gör flest misstag, men det handlar framförallt om vem som lär sig av sina misstag!

Socialdemokraterna på Gotland visade idag att de inte lär sig av sina misstag. Vi är många som kommer ihåg en annan gång när S skulle sälja en fastighet direkt till en köpare för långt under värderat pris. Nu vill man göra det igen! Man vill sälja lokalerna som universitetet sitter i för 20 miljoner kronor under vad man själva värderat dem till.

Givetvis ska lokalerna inte säljas förrän vi har bestämt framtiden för hela hamnområdet. Långsiktig helhet är alltid bättre än kortsiktig dumhet!

Om Region Gotland ska sälja lokalerna så ska det givetvis göras enligt den policy som Regionfullmäktige beslutat. Sälj på öppna marknaden så får skattebetalarna mesta möjliga ersättning! Att sälja för 20 miljoner kronor under sin egen värdering är inte att se till gotlänningarnas bästa!

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.