Dagens extra: Extraval

På mindre än tre månader visade den rödgröna majoriteten att de inte klarar av att regera Sverige.

De kallade sig samarbetsregeringen men de tre rödgröna partierna kunde inte ens bilda regering tillsammans. Jonas Sjöstedt (V) lämnades utanför. Efter det har Stefan Löfven (S) sagt att han försökt sträcka ut en hand till de borgliga partierna, men en utsträckt hand ska inte vara knuten! Då gör han som i valdebatten på TV, knuffar bort istället för att bjuda in.

Nu går Sverige mot ett extraval i mars nästa år. Ett val där vi kommer göra allt för att Sverige återigen ska få en stabil Alliansregering med majoritet i riksdagen. Då vet vi att Sverige kommer gå starkt ur den här politiska krisen.

Under tiden har Sverige fått ytterligare en alliansbudget och all verksamhet fortsätter att styras av Alliansens förslag för ett bättre Sverige!

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.